Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VS Dakwerken bv

Dakvensters

De meeste leefruimten in woningen met een plat dak zoals de keuken, garage of living, krijgen vaak zeer weinig daglicht. Het platdakvenster zorgt voor voldoende daglicht in al uw kamers onder een plat dak, waardoor ze een echt aangename verblijfsomgeving worden.


Het biedt ook een uitstekende isolatiewaarde en dezelfde efficiëntie op het domein van de energiebesparing. In alle weersomstandigheden geniet u binnen dus altijd van een aangename en comfortabele temperatuur.


Laat het licht binnen, maar niet ten koste van een hogere energiefaktuur !

Het platdakvenster beantwoordt aan de Europese norm EN 1627 met weerstandsklasse 2, wat betekent dat deze inbraak beveiligd is.

De superisolerende beglazing bestaat uit 33.4 gelaagd glas aan de binnenkant (4 PVB-folies) en gehard glas aan de buitenkant.

Platdakvenster zonder opstand

Dit is een vast of elektrisch geventileerd platdakvenster waarbij het venster zelf overkoepeld is met een afdekschelp. Dankzij de afstandsbediening voor het venster (en eventueel het gordijn) kan men makkelijk spelen met het daglicht en de frisse lucht. Een regensensor die het venster automatisch sluit van bij de eerste regendruppels is een optie. Beschikbaar in verschillende afmetingen.

VOORDELEN:

Minimaal warmteverlies door de uitstekende isolatiewaarden

Door het ontwerp dempt het zeer sterk de impactgeluiden van de regen en hagel. Deze zullen dus nooit meer uw nachtrust storen.

Het verfraait je interieur en vormt een meerwaarde in je plat dak. De perfecte integratie in het dakvlak zijn ronduit vernieuwend.

Platdakvenster met opstand

Er wordt eerst een geïsoleerde schuine opbouw op het dak geplaatst, waarop het dakraam komt. Bij deze uitvoeringen is het mogelijk een (rol)gordijnen of rolluik te laten integreren in het raam.Ook een regensensor die het venster automatisch sluit van bij de eerste regendruppels is een optie. Beschikbaar in verschillende afmetingen.

VOORDELEN:

° Hemels daglicht en frisse lucht

° Economisch en ecologisch

° Mogelijkheid om rolluik te plaatsen op het dakraam

° Een stijlvol duurzaam design

° Een elegante binnenafwerking mogelijk dmv gordijnen